Welkom op onze website

Beste bezoeker. In verband met de verscherpte coronamaatregelen zijn wij gedwongen de winkel te sluiten tot 19 januari 2021.

Bestellingen kunnen wel worden afgehaald. Wij verzoek u om hierover even contact met ons op te nemen op: 070-200 55 88.

De nieuwe collectie is 23 december binnengekomen! Maak zo snel mogelijk een afspraak om uw bestellingen te plaatsen en op te halen!

Erel Design was de eerste elektrowinkel in hartje Den Haag gericht op duurzame oplossingen voor zakelijke en particuliere klanten. Sinds kort hebben we ook een mooie collectie van design meubelen, lampen, schilderijen, tapijten, wandklokken en beelden. Zie hiervoor de video impressie. Kijk ook bij onze producten voor meer informatie en beeldmateriaal.

Wij blijven ook uw adres voor installatiemateriaal, raam- en deurbeveiliging, sleutels, kluizen, verlichting, LED lampen, diverse kabels en adapters, gereedschap, infraroodverwarming en nog veel meer.


De nieuwe collectie is binnen. Klik hier om alvast rond te kijken.

Voor onze industriële lampen. Klik hier

De winter is gearriveerd. Klik hier om een greep uit ons assortiment infraroodverwarming te bekijken.
Met Erel Elektrotechniek voeren wij op projectmatige basis uiteenlopende installaties uit bij zakelijke en particuliere klanten. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om oplossingen en advies aan te bieden op het gebied van elektrotechniek, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, intercom, videofoon en zaken die hiermee raakvlakken hebben.

Tevens zijn wij uw adres voor Winkelontwerp ın-inrichting. Klik hier voor meer informatie en voorbeelden.


Heeft u vragen of wilt U een offerte aanvragen voor installatiewerkzaamheden, KLIK HIER.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram